26 resultaten

Jongerenvakantie

Het aanbod jongerenvakanties is groot. Meest bekend zijn de feestvakanties van organisaties als GoGo tours en Beachmasters, iets minder bekend nog maar misschien nog wel veel leuker zijn de jongerenkampen in de zomer en andere vakantieperiodes. Waar je naast het uitgaan en feesten met anderen jongeren nog meer meer leuke activiteiten doet en uiteindelijk een heel speciale vakantie hebt en veel nieuwe vrienden ontmoet.

Wil jij in de zomer voor het eerst op jongerenkamp met begeleiding vanuit het de organisatie? Bekijk dan eens de jongerenkampen die worden aangeboden door onze partners op Zomerkampen.NET. Tijdens deze diverse kampen kun je heerlijk genieten van zon, zee en strand en natuurlijk in de avond uren uitgaan. De begeleiding zal er voor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat het natuurlijk niet te gek wordt.

Jongerenkampen

De jongerenkampen die worden aangeboden zullen altijd voorzien zijn van begeleiding vanuit de kamporganisaties. Hierdoor wordt er altijd een oogje in het zeil gehouden zodat de kinderen veilig hun gang kunnen gaan.

Jongerenvakantie buitenland

Zomerkampen.net heeft meerdere partners op de site staan die jongerenvakanties aanbieden die plaats vinden in het buitenland. Landen die worden aangeboden zijn Frankrijk, Spanje, Italië, Noorwegen, Kroatië, Zweden, Slovenië en nog meer van dit soort prachtige bestemmingen. Wil jij dit jaar ook op jongerenvakantie naar het buitenland maar niet met de grote (zuip)vakanties?

Login

Nog geen account? Registreren