7 resultaten

Zeilkamp

Ga lekker op zeilkamp en leer of verbeter je vaardigheden, voor alle leeftijden en niveau's! Het maakt niet uit of je al gevorderd bent of nog beginner, je kunt altijd wel wat bijleren op zeilkamp.

Zeilkamp voor iedereen

Zeilkampen zijn voor iedereen weggelegd. Of je nu voor het eerst wilt leren zeilen of je al een gevorderde zeiler bent. Wij hebben alle soorten zeilkampen staan die aangeboden worden door onze partners. Daarbij zijn er kampen voor de kleine zeilboten (optimist) of bijvoorbeeld om te varen met meerdere vriendjes in een kielboot. Bekijk het aanbod hieronder en schrijf je meteen in!

Zeilkamp voor beginners

Alle zeilkampen delen de groepen in op de verschillende niveaus. Hierdoor is het voor beginners goed om te oefenen in de optimist. Dit is eigenlijk de eerste zeilboot waar je zelfstandig in kan varen omdat deze zeilboot niet heel hard gaan. Nadat je goed met de optimist overweg kunt wordt er gekeken in wat welk ander type zeilboot je eventueel kunt gaan varen.

Zeilkamp voor gevorderden

Wanneer je gevorderd bent in het zeilen zijn er natuurlijk genoeg zeilboten waarin je jouw kunsten op het water kunt laten zien. Vaak zul je dan in tweetallen varen. Bijvoorbeeld in "de Laser." Samen met jouw zeilmaatje wissel je af om aan het roer te zitten of de fok te bedienen. In de Laser kan je snel over het water gaan. Je leert hier ook om de boot weer uit het water te trekken wanneer je bent omgeslagen.

Login

Nog geen account? Registreren