10 resultaten

Surfkamp

"Ride the waves" op een supervet Surfkamp deze zomer. Op Zomerkampen.NET vind je verschillende surfkampen in binnen- en buitenland.

Surfkamp in Nederland

De surfkampen in Nederland vinden plaats op verschillende stranden aan de Noordzee zoals op Bloemendaal, Scheveningen, Schoorl, Ouddorp, Wijk aan Zee en op de eilanden. Tijdens deze kampen kan je voor het eerst gaan surfen op de golven en/of je techniek verbeteren wanneer je al ervaring hebt.

Een surfkamp in Nederland is een ideale start van jouw surf hobby omdat het relatief dichtbij huis is en uitermate geschikt om te leren surfen. De golven in de Noordzee zijn wat minder hoog dan rond Spanje en Frankrijk maar dat betekent niet dat ze minder leuk zijn.

Surfcamp in het buitenland

Naast surfcamps in Nederland vind je op Zomerkampen.NET natuurlijk ook kampen buiten Nederland zoals bijvoorbeeld in Frankrijk of Spanje. Deze surfkampen geven je nog meer een zomers gevoel waarbij je leert surfen op de golven van de Middenlandse zee of zelfs in de Golf van Biskaje. Tijdens deze surfcamps in Spanje en Frankrijk leef je het echte surfleven (mede door de temperatuur) op het strand. De golven in Spanje en Frankrijk zijn anders dan op onze eigen Noordzee doordat deze veel langer en hoger zijn dan de korte en lagere golven die wij kennen. Hierdoor heb je het ultieme surfplezier.

Login

Nog geen account? Registreren