5 resultaten

Ponykamp

Een ponykamp of paardenkamp is een van de leukste type zomerkampen die er zijn. Ben jij altijd bezig met pony's en paarden? Bekijk dan alle ponykampen op deze pagina. Op zomerkampen.net tonen wij een leuke selectie aan ponykampen van diverse organisaties en maneges zodat jij eenvoudig een leuk ponykamp kunt uitkiezen.

Wat ga je doen op Ponykamp?

Er zijn verschillende ponykampen waar je ook verschillende dingen zal doen. Per kamp vindt je een uitgebreide omschrijving van de activiteiten op dat ponykamp. Voorbeelden van leuke dingen die jij mogelijk gaat doen zijn het verzorgen van je eigen pony, het rijden op jouw pony en met alle anderen op het kamp leuke paardenkamp verhalen delen. Maar vaak onderneem je ook andere activiteiten naast de bezigheden met pony's.

Meestal is het mogelijk om elke dag vrij te rijden met jouw pony. Het hoogtepunt van veel kampen is een buitenrit die meestal op de programma's staat.

Wat leer je op ponykamp?

Naast de basislessen die je krijgt door het zitten op de bok leer je op veel kampen ook dressuur, springen en krijg je theorieles om een nog betere ruiter of amazone te worden. Het ponykamp zal je niet snel vergeten door alle leuke dingen die je mee maakt en de vele vriendjes en vriendinnetjes die je daar zal ontmoeten.

Login

Nog geen account? Registreren